Peruvian cuisine is considered to be one of the most diverse in the world, and on a par with French, Chinese and Indian cuisine in terms of sophistication. With this eclectic variety of traditional...
Peruvian food is famous around the world for its celebration of healthy, superfood ingredients and this book by Michelin-starred chef Virgilio Martinez will show you how to cook it at home wherever...
Making ceviche is a serious business in Lima - and restaurateur Martin Morales, whose top Soho restaurant opened to wide acclaim in 2012, has travelled the length of Peru to find the best recipes,...
Quinoa?pronounced keen-wah?is a grain, but not just any grain. It is considered to be almost a complete food. It is very high in protein, full of vitamins, gluten and wheat free, cholesterol-free a...
The third book in the successful Quinoa collection from New Holland. Rena´s back with more great quinoa recipes to feed the family, whatever the budget, taste or dietary requirement. Did you know t...
Carlos Ríos ha conseguido que miles de personas salgan de Matrix y se apunten al movimiento Realfooding para eliminar definitivamente de su dieta el consumo de ultraprocesados y vuelvan a comer com...
Ceviche-fresh seafood cured in citrus boasts lively, bright flavors along with a low-fat, high-protein healthiness. In this revised edition of The Great Ceviche Book, award-winning chef Douglas Rod...
Add some spice to your cuisine!From delicious dips to exotic entrees and desserts, The Everything Peruvian Cookbook is the perfect introduction to the latest culinary trend that is sweeping the foo...
En este tercer volumen de las Obras Escogidas de Carlos Iván Degregori se reúnen ensayos, ponencias académicas, crónicas culturales, reportes de trabajo de campo, breves artículos y columnas period...
En su libro ¿Minería sin fronteras?, Javier Arellano Yanguas hace aportes importantes para los debates sobre las industrias extractivas, la conflictividad social y el desarrollo en Perú. Primero, a...
Preservar la tradición se ha convertido en la misión de vida del cocinero José Del Castillo. La suya es una mesa criolla que mira al futuro con respeto, dedicación y técnica. Donde pasado y present...
Todos queremos una medicina basada en evidencia, es razonable aspirar a ello. El problema oculto con esta postura, en tiempos modernos, es que le cierra la puerta o marginaliza una infinidad de ter...
Los libros de Yotam Ottolenghi, uno de los chefs que más ha cambiado nuestra forma de entender, cocinar y comer verduras y hortalizas, son siempre una fiesta para los sentidos. Cocina simple, su úl...
Cocinando en familia con Montessori es un libro de cocina dirigido a los niños y que ofrece a los padres la oportunidad de participar de forma activa en el desarrollo de la autoestima y de distint...
Pasar de una dieta a otra, y luego a otra y a otra, sin llegar jamás a romper el ciclo que nos mantiene estancadas en un estilo de vida poco saludable, es como estar entre la espada y la pared. Una...